Szukaj
Wyświetlanie pozycji 1-2 z 2
Ocena konkurencyjności głównych sektorów gospodarki żywnościowej. Wyniki badań ankietowych
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2007)
Przedstawiono wyniki badań ankietowych dotyczących oceny stanu konkurencyjności przedsiębiorstw sektora mięsnego, drobiarskiego, mleczarskiego, zbożowego, chłodniczego i cukierniczego. Dla wszystkich badanych sektorów ...
Ocena konkurencyjności polskich producentów żywnosci po akcesji do Unii Europejskiej (synteza)
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2009)
Wyniki handlu zagranicznego produktami rolno-spożywczymi. Rola wymiany zagranicznej w sprzedaży podstawowych działów produkcji rolniczej i poszczególnych branż przemysłu spożywczego. Ocena wskaźnikowa konkurencyjności ...