Szukaj
Wyświetlanie pozycji 1-3 z 3
Zmiany w sektorze żywnościowym po rozszerzeniu UE
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2007)
Stan polskiej gospodarki żywnościowej po wejściu do UE. Wpływ WPR na rynki rolne w Polsce. Konkurencyjność polskiego sektora żywnościowego po wejściu. Fundusze publiczne źródłem finansowania inwestycji w polskim przemyśle ...
Ocena konkurencyjności głównych sektorów gospodarki żywnościowej. Wyniki badań ankietowych
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2007)
Przedstawiono wyniki badań ankietowych dotyczących oceny stanu konkurencyjności przedsiębiorstw sektora mięsnego, drobiarskiego, mleczarskiego, zbożowego, chłodniczego i cukierniczego. Dla wszystkich badanych sektorów ...
Changes in the Food Sector after the Enlargement of the EU
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2007)
Stan polskiej gospodarki żywnościowej po wejściu do UE. Wpływ WPR na rynki rolne w Polsce. Konkurencyjność polskiego sektora żywnościowego po wejściu. Fundusze publiczne źródłem finansowania inwestycji w polskim przemyśle ...