Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorNachtman, Grażyna
dc.date.accessioned2015-02-27T09:44:07Z
dc.date.available2015-02-27T09:44:07Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.citationNachtman G.: Produkcja warzyw w systemie ekologicznym i konwencjonalnym. "Zagadnienia Ekonomiki Rolnej" 2013, nr 4, s. 87-99.pl_PL
dc.identifier.issn0044-1600
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/6340
dc.description.abstractNa podstawie danych polskiego FADN z 2011 roku badano sytuację produkcyjno-ekonomiczną gospodarstw ekologicznych specjalizujących się w uprawie warzyw. Porównano parametry produkcyjno-ekonomiczne w systemie ekologicznym i konwencjonalnym oraz oceniono możliwości konkurowania gospodarstw ekologicznych.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectkonkurencyjnośćpl_PL
dc.subjectgospodarstwo konwencjonalnepl_PL
dc.subjectgospodarstwo ekologicznepl_PL
dc.subjectdochódpl_PL
dc.subjectkosztypl_PL
dc.subjectwarzywapl_PL
dc.subjectprodukcja roślinnapl_PL
dc.titleProdukcja warzyw w systemie ekologicznym i konwencjonalnympl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlepl_PL
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.