Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorGulbicka, Bożena
dc.date.accessioned2015-11-04T13:23:51Z
dc.date.available2015-11-04T13:23:51Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.isbn978-83-7658-446-1
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/7874
dc.descriptionSeria: Multi-Annual Programme 2011-2014. Competitiveness of the Polish Food Economy under the Conditions of Globalization and European Integration, no 98.1pl_PL
dc.description.abstractRozwój społeczno-gospodarczy krajów afrykańskich. Wyżywienie ludności w Afryce na tle wskaźników globalnych. Tendencje w produkcji żywności. Spożycie żywności na kontynencie afrykańskim.pl_PL
dc.language.isoenpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectpolityka żywnościowapl_PL
dc.subjectpomoc żywnościowapl_PL
dc.subjectspożycie żywnościpl_PL
dc.subjectprodukcja żywnościpl_PL
dc.subjectbezpieczeństwo żywnościowepl_PL
dc.subjectrozwój gospodarczypl_PL
dc.subjectrozwój społecznypl_PL
dc.subjectspożyciepl_PL
dc.subjectAfrykapl_PL
dc.subjectżywnośćpl_PL
dc.titleFeeding the population of the African continentpl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.