Show simple item record

dc.contributor.authorGulbicka, Bożena
dc.date.accessioned2015-11-04T13:23:51Z
dc.date.available2015-11-04T13:23:51Z
dc.date.issued2013
dc.identifier.isbn978-83-7658-446-1
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/7874
dc.descriptionSeria: Multi-Annual Programme 2011-2014. Competitiveness of the Polish Food Economy under the Conditions of Globalization and European Integration, no 98.1pl_PL
dc.description.abstractRozwój społeczno-gospodarczy krajów afrykańskich. Wyżywienie ludności w Afryce na tle wskaźników globalnych. Tendencje w produkcji żywności. Spożycie żywności na kontynencie afrykańskim.pl_PL
dc.language.isoenpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectpolityka żywnościowapl_PL
dc.subjectpomoc żywnościowapl_PL
dc.subjectspożycie żywnościpl_PL
dc.subjectprodukcja żywnościpl_PL
dc.subjectbezpieczeństwo żywnościowepl_PL
dc.subjectrozwój gospodarczypl_PL
dc.subjectrozwój społecznypl_PL
dc.subjectspożyciepl_PL
dc.subjectAfrykapl_PL
dc.subjectżywnośćpl_PL
dc.titleFeeding the population of the African continentpl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Dozwolony użytek
Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.