Show simple item record

dc.contributor.authorKwasek, Mariola
dc.date.accessioned2015-11-04T13:31:12Z
dc.date.available2015-11-04T13:31:12Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.isbn978-83-7658-527-7
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/7877
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej, nr 138pl_PL
dc.description.abstractOcena stanu wyżywienia ludności w Polsce w aspekcie bezpieczeństwa żywnościowego. Jakość i bezpieczeństwo żywności w aspekcie zdrowia konsumenta. Żywność konwencjonalna a żywność ekologiczna. Zrównoważone systemy rolnicze i zrównoważona dieta.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectzdrowa żywnośćpl_PL
dc.subjectżywność ekologicznapl_PL
dc.subjectdietapl_PL
dc.subjectzdrowiepl_PL
dc.subjectjakośćpl_PL
dc.subjectżywnośćpl_PL
dc.subjectbezpieczeństwo żywnościowepl_PL
dc.titleZ badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (29). Rolnictwo zrównoważone a bezpieczna żywność i zdrowie (Synteza)pl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Dozwolony użytek
Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.