Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (29). Rolnictwo zrównoważone a bezpieczna żywność i zdrowie (Synteza)
dc.contributor.author | Kwasek, Mariola | |
dc.date.accessioned | 2015-11-04T13:31:12Z | |
dc.date.available | 2015-11-04T13:31:12Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.isbn | 978-83-7658-527-7 | |
dc.identifier.uri | https://depot.ceon.pl/handle/123456789/7877 | |
dc.description | Seria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej, nr 138 | pl_PL |
dc.description.abstract | Ocena stanu wyżywienia ludności w Polsce w aspekcie bezpieczeństwa żywnościowego. Jakość i bezpieczeństwo żywności w aspekcie zdrowia konsumenta. Żywność konwencjonalna a żywność ekologiczna. Zrównoważone systemy rolnicze i zrównoważona dieta. | pl_PL |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.publisher | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl_PL |
dc.rights | Dozwolony użytek | |
dc.subject | zdrowa żywność | pl_PL |
dc.subject | żywność ekologiczna | pl_PL |
dc.subject | dieta | pl_PL |
dc.subject | zdrowie | pl_PL |
dc.subject | jakość | pl_PL |
dc.subject | żywność | pl_PL |
dc.subject | bezpieczeństwo żywnościowe | pl_PL |
dc.title | Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (29). Rolnictwo zrównoważone a bezpieczna żywność i zdrowie (Synteza) | pl_PL |
dc.type | info:eu-repo/semantics/book | pl_PL |
dc.contributor.organization | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl_PL |
dc.description.eperson | Kamila Sobiecka |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Książki / Books [2847]

Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.