Żywność tradycyjna i regionalna w Polsce
dc.contributor.author | Gulbicka, Bożena | |
dc.date.accessioned | 2015-11-04T15:33:45Z | |
dc.date.available | 2015-11-04T15:33:45Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.isbn | 978-83-7658-495-9 | |
dc.identifier.uri | https://depot.ceon.pl/handle/123456789/7883 | |
dc.description | Seria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej, nr 116 | pl_PL |
dc.description.abstract | Podstawowe regulacje prawne UE dotyczące produktów regionalnych i tradycyjnych. Prawodawstwo polskie w tej dziedzinie. Krajowe i regionalne systemy jakości żywności. Jakość i bezpieczeństwo żywności regionalnej i tradycyjnej. Polskie produkty tradycyjne i regionalne zarejestrowane w UE i ich charakterystyka. Możliwości i bariery rozwoju rynku tych produktów w Polsce. | pl_PL |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.publisher | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl_PL |
dc.rights | Dozwolony użytek | |
dc.subject | żywność regionalna | pl_PL |
dc.subject | produkt tradycyjny | pl_PL |
dc.subject | produkt regionalny | pl_PL |
dc.subject | prawo żywnościowe | pl_PL |
dc.subject | przepisy prawne | pl_PL |
dc.subject | jakość | pl_PL |
dc.subject | żywność | pl_PL |
dc.title | Żywność tradycyjna i regionalna w Polsce | pl_PL |
dc.type | info:eu-repo/semantics/book | pl_PL |
dc.contributor.organization | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl_PL |
dc.description.eperson | Kamila Sobiecka |
Pliki tej pozycji
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
-
Książki / Books [2915]
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.