Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorGulbicka, Bożena
dc.date.accessioned2015-11-04T15:33:45Z
dc.date.available2015-11-04T15:33:45Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.isbn978-83-7658-495-9
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/7883
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej, nr 116pl_PL
dc.description.abstractPodstawowe regulacje prawne UE dotyczące produktów regionalnych i tradycyjnych. Prawodawstwo polskie w tej dziedzinie. Krajowe i regionalne systemy jakości żywności. Jakość i bezpieczeństwo żywności regionalnej i tradycyjnej. Polskie produkty tradycyjne i regionalne zarejestrowane w UE i ich charakterystyka. Możliwości i bariery rozwoju rynku tych produktów w Polsce.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectżywność regionalnapl_PL
dc.subjectprodukt tradycyjnypl_PL
dc.subjectprodukt regionalnypl_PL
dc.subjectprawo żywnościowepl_PL
dc.subjectprzepisy prawnepl_PL
dc.subjectjakośćpl_PL
dc.subjectżywnośćpl_PL
dc.titleŻywność tradycyjna i regionalna w Polscepl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.