Show simple item record

dc.contributor.authorGulbicka, Bożena
dc.date.accessioned2015-11-04T15:34:44Z
dc.date.available2015-11-04T15:34:44Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.isbn978-83-7658-508-6
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/7884
dc.descriptionSeria: Multi-Annual Programme 2011-2014. Competitiveness of the Polish Food Economy under the Conditions of Globalization and European Integration, no 116.1pl_PL
dc.description.abstractPodstawowe regulacje prawne UE dotyczące żywności tradycyjnej i regionalnej. Żywność tradycyjna i regionalna w prawodawstwie polskim. Krajowe i regionalne systemy jakości żywności. Jakość i bezpieczeństwo żywności tradycyjnej i regionalnej. Zarejestrowane polskie produkty tradycyjne i regionalne i ich charakterystyka. Możliwości i bariery rozwoju rynku produktów tradycyjnych i regionalnych w Polsce.pl_PL
dc.language.isoenpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectbezpieczeństwo żywnościpl_PL
dc.subjectprodukt regionalnypl_PL
dc.subjectprodukt tradycyjnypl_PL
dc.subjectżywność regionalnapl_PL
dc.subjectjakośćpl_PL
dc.subjectustawodawstwopl_PL
dc.subjectprawo żywnościowepl_PL
dc.subjectprawopl_PL
dc.subjectprzepisy prawnepl_PL
dc.subjectżywność tradycyjnapl_PL
dc.titleTraditional and regional food in Polandpl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Dozwolony użytek
Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.