Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorFigiel, Szczepan
dc.contributor.authorKuberska, Dominika
dc.contributor.authorKufel, Justyna
dc.date.accessioned2015-11-04T15:39:45Z
dc.date.available2015-11-04T15:39:45Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.isbn978-83-7658-524-6
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/7889
dc.descriptionSeria: Multi-Annual Programme 2011-2014. Competitiveness of the Polish Food Economy under the Conditions of Globalization and European Integration, no 135.1pl_PL
dc.description.abstractWybrane aspekty koncepcji klastrów. Uwarunkowania powstania i rozwoju klastrów rolno-spożywczych. Mapowanie klastrów w Polsce. Polskie inicjatywy rolno-spożywczych klastrów w porównaniu do potencjału rozwojowego. Wpływ na konkurencyjność polskiego sektora rolno-spożywczego i innych krajów UE.pl_PL
dc.language.isoenpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectkonkurencyjnośćpl_PL
dc.subjectklasterpl_PL
dc.subjectsektor rolno-przemysłowypl_PL
dc.titleAgri-food clusters in Polandpl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.