Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorKwasek, Mariola
dc.contributor.authorObiedzińska, Agnieszka
dc.date.accessioned2015-11-05T11:26:12Z
dc.date.available2015-11-05T11:26:12Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.isbn978-83-7658-498-0
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/7912
dc.descriptionSeria: Program Wieloletni 2011-2014. Konkurencyjność Polskiej Gospodarki Żywnościowej w Warunkach Globalizacji i Integracji Europejskiej, nr 119pl_PL
dc.description.abstractZrównoważone systemy rolnicze. Charakterystyka systemów rolniczych. Zrównoważona dieta. Choroby dietozależne oraz ich koszty ekonomiczne. Implementacja zrównoważonych diet. Żywność funkcjonalna.pl_PL
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectżywność funkcjonalnapl_PL
dc.subjectrolnictwo zrównoważonepl_PL
dc.subjectkonkurencyjnośćpl_PL
dc.subjectżywność dietetycznapl_PL
dc.subjectżywnośćpl_PL
dc.subjectdietetykapl_PL
dc.subjectsystemy rolniczepl_PL
dc.subjectzrównoważeniepl_PL
dc.subjectżywienie człowiekapl_PL
dc.subjectrozwój zrównoważonypl_PL
dc.subjectrolnictwo ekologicznepl_PL
dc.subjectdieta leczniczapl_PL
dc.subjectdietapl_PL
dc.titleZ badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym (26) Zrównoważone systemy rolnicze i zrównoważona dietapl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.