Show simple item record

dc.contributor.authorAmbroziak, Łukasz
dc.contributor.authorBułkowska, Małgorzata
dc.contributor.authorSzczepaniak, Iwona
dc.date.accessioned2015-11-05T13:24:40Z
dc.date.available2015-11-05T13:24:40Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.isbn978-83-7658-511-6
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/7922
dc.descriptionSeria: Multi-Annual Programme 2011-2014. Competitiveness of the Polish Food Economy under the Conditions of Globalization and European Integration, no 126.1pl_PL
dc.description.abstractSystem "konkurencyjność" - wybrane aspekty teoretyczne i empiryczne. Pozycja Polski w handlu zagranicznym produktami rolno-spożywczymi Unii Europejskiej. Ocena pozycji konkurencyjnej Polski w handlu zagranicznym produktami rolno-spożywczymi z Unią Europejską. Handel wewnątrzgałęziowy produktami rolno-spożywczymi Polski z Unią Europejską. Jakościowo-cenowe strategie konkurencji w handlu produktami rolno-spożywczymi Polski z Unią Europejską. Przewagi cenowe polskich producentów żywności na rynku Unii Europejskiej.pl_PL
dc.language.isoenpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Źywnościowej – Państwowy Instytut Badawczy
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectproducentpl_PL
dc.subjectproduktpl_PL
dc.subjectkonkurencyjnośćpl_PL
dc.subjectcenapl_PL
dc.subjectkonkurencja ekonomicznapl_PL
dc.subjectżywnośćpl_PL
dc.subjectUnia Europejskapl_PL
dc.subjectPolskapl_PL
dc.subjecthandel zagranicznypl_PL
dc.titleAssessment of the competitiveness of Polish food producers in the European Unionpl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Dozwolony użytek
Using this material is possible in accordance with the relevant provisions of fair use or other exceptions provided by law. Other use requires the consent of the holder.