From the research on socially-sustainable agriculture (34)
dc.contributor.author | Kwasek, Mariola | |
dc.contributor.author | Prandecki, Konrad | |
dc.contributor.author | Zegar, Józef Stanisław | |
dc.date.accessioned | 2016-04-08T08:10:49Z | |
dc.date.available | 2016-04-08T08:10:49Z | |
dc.date.issued | 2015 | |
dc.identifier.isbn | 978-83-7658-591-8 | |
dc.identifier.uri | https://depot.ceon.pl/handle/123456789/9280 | |
dc.description | Seria: Monographs of Multi Annual Programme, no 20.1 | pl_PL |
dc.description.abstract | PREMISES AND CONDITIONS OF THE SUSTAINABLE DEVELOPMENT OF AGRICULTURE AND RURAL AREAS. PRODUCTIVITY AND PROFITABILITY IN THE CONTEXT OF SUSTAINABLE AGRICULTURE. ECONOMIC FOOD AVAILABILITY AS ONE OF THE DIMENSIONS OF FOOD SECURITY IN POLAND. | pl_PL |
dc.language.iso | en | pl_PL |
dc.publisher | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl_PL |
dc.rights | Dozwolony użytek | |
dc.subject | Poland | pl_PL |
dc.subject | economic food | pl_PL |
dc.subject | food security | pl_PL |
dc.subject | profitability | pl_PL |
dc.subject | productivity | pl_PL |
dc.subject | rural areas | pl_PL |
dc.subject | agriculture | pl_PL |
dc.subject | sustainable development | pl_PL |
dc.title | From the research on socially-sustainable agriculture (34) | pl_PL |
dc.type | info:eu-repo/semantics/book | pl_PL |
dc.contributor.organization | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl_PL |
dc.description.eperson | Kamila Sobiecka |
Pliki tej pozycji
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
-
Książki / Books [2915]
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.