Show simple item record

dc.contributor.authorSzołtysek, Katarzyna
dc.contributor.authorDziuba, Szymon
dc.contributor.authorKosiorowska, Małgorzata
dc.date.accessioned2016-06-22T20:34:55Z
dc.date.available2016-06-22T20:34:55Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.citationDas Bio-Siegel - ein faktor, der den Konsum der Öko-nahrung beeinflusst / Katarzyna Szołtysek, Małgorzata Kosiorowska, Szymon Dziuba.// Vedecka Pojednani = Wissenschaftliche Abhandlungen = Prace Naukowe. - 2007, Vol.13, s.34-42 streszcz w j. czes.pl_PL
dc.identifier.issn1801-1128
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/9833
dc.language.isodepl_PL
dc.publisherVedecka Pojednani = Wissenschaftliche Abhandlungen = Prace Naukowe. - 2007, Vol.13, s.34-42 streszcz w j. czes.pl_PL
dc.rightsCreative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/legalcode
dc.titleDer Bio-Siegel – ein Faktor, der den Konsum der Öko-Nahrung beeinflusstpl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlepl_PL
dc.contributor.organizationAkademia Ekonomiczna im. Oskara Langego we Wrocławiupl_PL
dc.description.epersonSzymon T. Dziuba
dc.rights.DELETETHISFIELDinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
Except where otherwise noted, this item's license is described as Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska