dc.contributor.author | Szołtysek, Katarzyna | |
dc.contributor.author | Dziuba, Szymon | |
dc.contributor.author | Kosiorowska, Małgorzata | |
dc.date.accessioned | 2016-06-22T20:34:55Z | |
dc.date.available | 2016-06-22T20:34:55Z | |
dc.date.issued | 2007 | |
dc.identifier.citation | Das Bio-Siegel - ein faktor, der den Konsum der Öko-nahrung beeinflusst / Katarzyna Szołtysek, Małgorzata Kosiorowska, Szymon Dziuba.// Vedecka Pojednani = Wissenschaftliche Abhandlungen = Prace Naukowe. - 2007, Vol.13, s.34-42 streszcz w j. czes. | pl_PL |
dc.identifier.issn | 1801-1128 | |
dc.identifier.uri | https://depot.ceon.pl/handle/123456789/9833 | |
dc.language.iso | de | pl_PL |
dc.publisher | Technická univerzita v Liberci | pl_PL |
dc.rights | Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska | |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/legalcode | |
dc.title | Der Bio-Siegel – ein Faktor, der den Konsum der Öko-Nahrung beeinflusst | de |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | pl_PL |
dc.contributor.organization | Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego we Wrocławiu | pl_PL |
dc.description.eperson | Szymon T. Dziuba | |
dc.rights.DELETETHISFIELD | info:eu-repo/semantics/openAccess | |