Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorSzołtysek, Katarzyna
dc.contributor.authorDziuba, Szymon
dc.contributor.authorKosiorowska, Małgorzata
dc.date.accessioned2016-06-22T20:34:55Z
dc.date.available2016-06-22T20:34:55Z
dc.date.issued2007
dc.identifier.citationDas Bio-Siegel - ein faktor, der den Konsum der Öko-nahrung beeinflusst / Katarzyna Szołtysek, Małgorzata Kosiorowska, Szymon Dziuba.// Vedecka Pojednani = Wissenschaftliche Abhandlungen = Prace Naukowe. - 2007, Vol.13, s.34-42 streszcz w j. czes.pl_PL
dc.identifier.issn1801-1128
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/9833
dc.language.isodepl_PL
dc.publisherTechnická univerzita v Libercipl_PL
dc.rightsCreative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/legalcode
dc.titleDer Bio-Siegel – ein Faktor, der den Konsum der Öko-Nahrung beeinflusstde
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlepl_PL
dc.contributor.organizationAkademia Ekonomiczna im. Oskara Langego we Wrocławiupl_PL
dc.description.epersonSzymon T. Dziuba
dc.rights.DELETETHISFIELDinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska