Show simple item record

dc.contributor.authorDziuba, Szymon
dc.contributor.authorSzołtysek, Katarzyna
dc.date.accessioned2016-06-23T05:38:23Z
dc.date.available2016-06-23T05:38:23Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.citationPróba wzbogacenia pieczywa pszennego/ Szymon Dziuba, Katarzyna Szołtysek. w: Materiały IX Konferencji Naukowej z cyklu Żywność XXI wieku. Żywność wzbogacana i nutraceutyki. Kraków: Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2009, s. 42pl_PL
dc.identifier.isbn978-83-902699-9-6
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/9837
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherPolskie Towarzystwo Technologów Żywnościpl_PL
dc.rightsCreative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/legalcode
dc.subjectpieczywo pszennepl_PL
dc.subjecttechnologia żywnościpl_PL
dc.titlePróba wzbogacenia pieczywa pszennegopl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectpl_PL
dc.contributor.organizationUniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiupl_PL
dc.description.epersonSzymon T. Dziuba
dc.rights.DELETETHISFIELDinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
Except where otherwise noted, this item's license is described as Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska