dc.contributor.author | Dziuba, Szymon | |
dc.contributor.author | Szołtysek, Katarzyna | |
dc.date.accessioned | 2016-06-23T05:38:23Z | |
dc.date.available | 2016-06-23T05:38:23Z | |
dc.date.issued | 2009 | |
dc.identifier.citation | Próba wzbogacenia pieczywa pszennego/ Szymon Dziuba, Katarzyna Szołtysek. w: Materiały IX Konferencji Naukowej z cyklu Żywność XXI wieku. Żywność wzbogacana i nutraceutyki. Kraków: Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2009, s. 42 | pl_PL |
dc.identifier.isbn | 978-83-902699-9-6 | |
dc.identifier.uri | https://depot.ceon.pl/handle/123456789/9837 | |
dc.language.iso | pl | pl_PL |
dc.publisher | Polskie Towarzystwo Technologów Żywności | pl_PL |
dc.rights | Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska | |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/legalcode | |
dc.subject | pieczywo pszenne | pl_PL |
dc.subject | technologia żywności | pl_PL |
dc.title | Próba wzbogacenia pieczywa pszennego | pl_PL |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject | pl_PL |
dc.contributor.organization | Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu | pl_PL |
dc.description.eperson | Szymon T. Dziuba | |
dc.rights.DELETETHISFIELD | info:eu-repo/semantics/openAccess | |