Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorDziuba, Szymon
dc.contributor.authorSzołtysek, Katarzyna
dc.date.accessioned2016-06-23T05:38:23Z
dc.date.available2016-06-23T05:38:23Z
dc.date.issued2009
dc.identifier.citationPróba wzbogacenia pieczywa pszennego/ Szymon Dziuba, Katarzyna Szołtysek. w: Materiały IX Konferencji Naukowej z cyklu Żywność XXI wieku. Żywność wzbogacana i nutraceutyki. Kraków: Polskie Towarzystwo Technologów Żywności, 2009, s. 42pl_PL
dc.identifier.isbn978-83-902699-9-6
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/9837
dc.language.isoplpl_PL
dc.publisherPolskie Towarzystwo Technologów Żywnościpl_PL
dc.rightsCreative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/legalcode
dc.subjectpieczywo pszennepl_PL
dc.subjecttechnologia żywnościpl_PL
dc.titlePróba wzbogacenia pieczywa pszennegopl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectpl_PL
dc.contributor.organizationUniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiupl_PL
dc.description.epersonSzymon T. Dziuba
dc.rights.DELETETHISFIELDinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska