Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorDziuba, Szymon T.
dc.contributor.authorJarossova, Małgorzata A.
dc.contributor.authorKonieczna, Agata
dc.date.accessioned2016-06-23T05:50:20Z
dc.date.available2016-06-23T05:50:20Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.citationDziuba Szymon, Jarossova Małgorzata A. , Konieczna Agata: Improving the quality of services offered by the catering and hotel company, on the basis of customers' survey, w: Food production improvement / Borkowski Stanisław, Jereb Borut ( red. ), 2014, Faculty of Logistics, University of Maribor, ISBN 978-961-6562-95-9, ss. 33-52pl_PL
dc.identifier.isbn978-961-6562-95-9
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/9842
dc.language.isoenpl_PL
dc.publisherFaculty of Logistics, University of Mariborpl_PL
dc.rightsCreative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/legalcode
dc.subjectqualitypl_PL
dc.subjectimprovement opinion surveypl_PL
dc.subjecthotel and catering industrypl_PL
dc.titleImproving the quality of services offered by the catering and hotel company, on the basis of customers' surveypl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articlepl_PL
dc.contributor.organizationUniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiupl_PL
dc.contributor.organizationUniversity of Economics in Bratislava, Slovakiapl_PL
dc.description.epersonSzymon T. Dziuba
dc.rights.DELETETHISFIELDinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska