Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorDziuba, Szymon T.
dc.contributor.authorSzołtysek, Katarzyna
dc.contributor.authorKozyra, Cyprian
dc.date.accessioned2016-06-27T07:23:38Z
dc.date.available2016-06-27T07:23:38Z
dc.date.issued2011
dc.identifier.citationApplication of FAM- Fail Assessment Method- to optimization of unit costs of producing flours for special purposes/ Szymon T. Dziuba, Katarzyna Szołtysek, Cyprian Kozyra. w: Improvement of Production Process. Monograph/ red. S. Borkowski, M. Krynke. Trnava: Publisher TRIPSOFT, 2011, s. 28-39pl_PL
dc.identifier.isbn978-80-89291-46-5
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/9857
dc.language.isoenpl_PL
dc.publisherPublisher TRIPSOFTpl_PL
dc.rightsCreative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/legalcode
dc.subjectproduction of flourspl_PL
dc.subjectmixing processpl_PL
dc.subjectcostspl_PL
dc.subjectqualitypl_PL
dc.titleApplication of FAM- Fail Assessment Method- to optimization of unit costs of producing flours for special purposespl_PL
dc.contributor.organizationUniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiupl_PL
dc.description.epersonSzymon T. Dziuba
dc.rights.DELETETHISFIELDinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska