Show simple item record

dc.contributor.authorDziuba, Szymon
dc.contributor.authorSzołtysek, Katarzyna
dc.date.accessioned2016-06-22T20:33:36Z
dc.date.available2016-06-22T20:33:36Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.citationS. Dziuba, K. Szołtysek: „Wykorzystanie metody Management Fail System do otrzymywania określonych typów mąki” (poster). Materiały XXXVII Sesji Naukowej KTiChŻ PAN s.182, Gdynia 2006, ISBN 83-7427-075pl_PL
dc.identifier.isbn83-7427-075
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/9832
dc.publisherKTiChŻ PANpl_PL
dc.rightsCreative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/legalcode
dc.subjectmanagement failpl_PL
dc.subjecttotal quality managementpl_PL
dc.subjectorientacja na klientapl_PL
dc.subjectbranża młynarskapl_PL
dc.titleWykorzystanie metody Management Fail System do otrzymywania określonych typów mąkpl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectpl_PL
dc.contributor.organizationAkademia Ekonomiczna im. Oskara Langego we Wrocławiupl_PL
dc.description.epersonSzymon T. Dziuba
dc.rights.DELETETHISFIELDinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
Except where otherwise noted, this item's license is described as Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska