Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorDziuba, Szymon
dc.contributor.authorSzołtysek, Katarzyna
dc.date.accessioned2016-06-22T20:33:36Z
dc.date.available2016-06-22T20:33:36Z
dc.date.issued2006
dc.identifier.citationS. Dziuba, K. Szołtysek: „Wykorzystanie metody Management Fail System do otrzymywania określonych typów mąki” (poster). Materiały XXXVII Sesji Naukowej KTiChŻ PAN s.182, Gdynia 2006, ISBN 83-7427-075pl_PL
dc.identifier.isbn83-7427-075
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/9832
dc.publisherKTiChŻ PANpl_PL
dc.rightsCreative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl/legalcode
dc.subjectmanagement failpl_PL
dc.subjecttotal quality managementpl_PL
dc.subjectorientacja na klientapl_PL
dc.subjectbranża młynarskapl_PL
dc.titleWykorzystanie metody Management Fail System do otrzymywania określonych typów mąkpl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/conferenceObjectpl_PL
dc.contributor.organizationAkademia Ekonomiczna im. Oskara Langego we Wrocławiupl_PL
dc.description.epersonSzymon T. Dziuba
dc.rights.DELETETHISFIELDinfo:eu-repo/semantics/openAccess


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska
Poza zaznaczonymi wyjątkami, licencja tej pozycji opisana jest jako Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska