Ceny żywności w Polsce i ich determinanty
dc.contributor.author | Hamulczuk, Mariusz | |
dc.contributor.author | Kufel-Gajda, Justyna | |
dc.contributor.author | Stańko, Stanisław | |
dc.contributor.author | Szafrański, Grzegorz | |
dc.contributor.author | Świetlik, Krystyna | |
dc.date.accessioned | 2017-06-14T17:02:13Z | |
dc.date.available | 2017-06-14T17:02:13Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.isbn | 978-83-7658-636-6 | |
dc.identifier.uri | https://depot.ceon.pl/handle/123456789/12470 | |
dc.description | Seria: Monografie Programu Wieloletniego, nr 29 | pl |
dc.description.abstract | Uwarunkowania zmian cen żywności. Makroekonomiczne ujęcie zmian cen żywności w Polsce w latach 2001-2015. Ceny detaliczne podstawowych grup żywności w Polsce w latach 2001-2015. Łańcuch marketingowy żywności. | pl |
dc.language.iso | pl | |
dc.publisher | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl |
dc.rights | Dozwolony użytek | * |
dc.subject | cena | pl |
dc.subject | wartość ekonomiczna | pl |
dc.subject | żywność | pl |
dc.subject | wycena | pl |
dc.title | Ceny żywności w Polsce i ich determinanty | pl |
dc.type | book | pl |
dc.contributor.organization | Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy | pl |
dc.contributor.organization | Uniwersytet Łódzki | pl |
dc.contributor.organization | Narodowy Bank Polski | pl |
Pliki tej pozycji
Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach
-
Książki / Books [2915]
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.