Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorHamulczuk, Mariusz
dc.contributor.authorKufel-Gajda, Justyna
dc.contributor.authorStańko, Stanisław
dc.contributor.authorSzafrański, Grzegorz
dc.contributor.authorŚwietlik, Krystyna
dc.date.accessioned2017-06-14T17:02:13Z
dc.date.available2017-06-14T17:02:13Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.isbn978-83-7658-636-6
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/12470
dc.descriptionSeria: Monografie Programu Wieloletniego, nr 29pl
dc.description.abstractUwarunkowania zmian cen żywności. Makroekonomiczne ujęcie zmian cen żywności w Polsce w latach 2001-2015. Ceny detaliczne podstawowych grup żywności w Polsce w latach 2001-2015. Łańcuch marketingowy żywności.pl
dc.language.isopl
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.rightsDozwolony użytek*
dc.subjectcenapl
dc.subjectwartość ekonomicznapl
dc.subjectżywnośćpl
dc.subjectwycenapl
dc.titleCeny żywności w Polsce i ich determinantypl
dc.typebookpl
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl
dc.contributor.organizationUniwersytet Łódzkipl
dc.contributor.organizationNarodowy Bank Polskipl


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.