Pokaż uproszczony rekord

dc.contributor.authorHryszko, Krzysztof
dc.contributor.authorSzajner, Piotr
dc.date.accessioned2014-11-27T19:32:53Z
dc.date.available2014-11-27T19:32:53Z
dc.date.issued2014
dc.identifier.isbn978-83-7658-501-7
dc.identifier.urihttps://depot.ceon.pl/handle/123456789/5850
dc.descriptionSeria: Multi-Annual Programme 2011-2014. Competitiveness of the Polish Food Economy under the Conditions of Globalization and European Integration, no 71.1pl_PL
dc.description.abstractSektor cukrowniczy, jego znaczenie i obowiązujące regulacje (od okresu międzywojennego). Światowy rynek cukru: surowce, produkcja, spożycie, handel zagraniczny, ceny. Przemiany strukturalne w polskim sektorze cukrowniczym. Ocena wpływu światowych cen na krajowy rynek cukru.pl_PL
dc.language.isoenpl_PL
dc.publisherInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.rightsDozwolony użytek
dc.subjectprzemysł cukrowniczypl_PL
dc.subjectspożyciepl_PL
dc.subjecthandel zagranicznypl_PL
dc.subjectcenapl_PL
dc.subjecttrzcina cukrowapl_PL
dc.subjectburak cukrowypl_PL
dc.subjectświatpl_PL
dc.subjectrynekpl_PL
dc.subjectcukierpl_PL
dc.titleSituation on the world market of sugar and its impact on the possibilities of sugar beet cultivation in Polandpl_PL
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookpl_PL
dc.contributor.organizationInstytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczypl_PL
dc.description.epersonKamila Sobiecka


Pliki tej pozycji

Thumbnail

Pozycja umieszczona jest w następujących kolekcjach

Pokaż uproszczony rekord

Dozwolony użytek
Korzystanie z tego materiału jest możliwe zgodnie z właściwymi przepisami o dozwolonym użytku lub o innych wyjątkach przewidzianych w przepisach prawa, a korzystanie w szerszym zakresie wymaga uzyskania zgody uprawnionego.