Szukaj
Wyświetlanie pozycji 1-3 z 3
Import produktów rolno-spożywczych uznanych za wrażliwe
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2005)
Metoda oceny tendencji rozwoju przywozu i kształtowania się cen importowych. Cła w imporcie produktów rolno-żywnościowych "wrażliwych" przed akcesją do UE. Zmiany wolumenu importu po przystąpieniu do UE. Relacje importu i ...
Import produktów rolno-spożywczych uznanych za wrażliwe (2)
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2006)
Zmiany wolumenu importu produktów uznanych za wrażliwe. Zmiany cen w imporcie analizowanych produktów rolnych i spożywczych. Relacje importu i produkcji objętych analizą artykułów rolnych i spożywczych oraz zmiany salda ...
Stan polskiej gospodarki żywnosciowej po przystapieniu do Unii Europejskiej. Raport 3
(Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy, 2006)
Makroekonomiczne i rynkowe uwarunkowania rozwoju gospodarki żywnościowej. Popyt na żywność i inne produkty przetwórstwa rolnego. Tendencje rozwojowe rolnictwa i przemysłu spożywczego. Stan ekonomiczny rolnictwa i przemysłu ...